Nyheter  Avdelningen  Medlem  Styrelsen  Retrieverjakt  Spanieljakt  Tolling  Viltspår  Utställning  Utbildning  Arkiv 
 
Medlem
Välkommen som medlem i Sveriges största specialklubb för jakthundsraser, Svenska Spaniel och Retrieverklubben och Norrbottensavdelningen.

Som medlem:
Du får rätt till utbildningar, träningar, kurser och träffar etc med andra som har samma intresse som du.
Du får rätt att delta i SSRK:s utställningar, viltspårprov och jaktprov.
Du får möjlighet att påverka din klubb och dess rasers utveckling.
Du får tidningen Apportören 4 ggr per år.
Genom ditt medlemskap får du också erbjudande från SSRK:s sponsorer.

Medlemsavgift
Medlem:
375:- per år för medlem bosatt i Sverige. Medlemskapet är rullande dvs du är medlem 1 år framåt från att du betalt din medlemsavgift.

Familjemedlem:
150:- per år för familjemedlem, som är skriven på samma adress som medlem som betalar 375:- per år.

Gå in här och teckna medlemskap och du hittar även all information om just medlemskap i SSRK

Det är var du bor och är skriven som avgör vilken avdelningen du knyts till. Du som bor och är skriven i Norrbotten tillhör då SSRK Norrbottensavdelningen, där du även kommer "tillhöra" en av de 6 sektioner som vår avdelning innefattar (Kiruna, Gällivare, Kalix, Luleå, Boden och Piteåsektionen) det avgörs efter ditt postnummer.

Bli ungdomsmedlem i SSRK
Några vanliga frågor om medlemskap
Allmänna medlemsvillkor

Norrbottensavdelningen har en styrelse vilket även alla de 6 sektionerna har, som medlem har du chans att påverka din avdelning samt även din sektion, hör bara av dig till någon i de respektive styrelserna och arbetsgrupperna om du vill "dra ditt strå till stacken" det är väldigt givande att vara aktiv i en förening med andra som delar ditt intresse!

Anmäl dig ex som funktionär till de olika proven, vilket garanterat blir mycket uppskattat av just den kommitéen, eller kom med förslag på vad just du skulle vilja ha för aktivitet, var med att starta upp något, du kanske vill vara med i styrelsen eller någon kommitée, anmäl ditt intresse, alla idéer och förslag är välkomna, ju fler som är aktiva, desto mer kan anordnas, det är VI medlemmar som "gör" och "är" föreningen och som föreslår och väljer de personer bland oss medlemmar som vi tror och tycker är de lämpligaste att sitta i styrelse och kommitéer och driva "skutan" framåt! men ingen styrelse eller kommiteé mäktar av att göra allt själv, det krävs att vi alla tillsammans "ställer upp" och hjälps åt med prov och aktiviteter, det vi gör det får vi! och det vi gör och får är ju dessutom väldigt roligt, intressant och givande!

Det är på ÅRSMÖTET det ska väljas ny styrelse och kommitéer för ett år framåt, det är där du som medlem har chansen att påverka just din avdelning. Så boka alltid in årsmötet i din almanacka och slut upp!

Varmt välkommen som medlem i SSRK-Norrbotten!                 
   
 
  Webbmaster © SSRK Norrbotten